Отборът на Барселона се усъмни в думите на старши треньора

...
Отборът на Барселона се усъмни в думите на старши треньора
Коментари Харесай

Според Барселона Везенков не е най-доброто тежко крило в Европа

Отборът на Барселона се усъмни в думите на старши треньора на Виртус Болоня - Серджо Скариоло, който съобщи предходната седмица, че Александър Везенков е най-хубавият състезател на позиция 4 в Европа. След тежкото проваляне от Олимпиакос наставникът на италианците показа, че е огромен почитател на играта на българския национал и го дефинира като най-хубавата четворка на Стария континент.
 Серджо Скариоло: Удоволствие е да виждам Александър Везенков Серджо Скариоло: Удоволствие е да виждам Александър Везенков
Естествено, каталунците няма по какъв начин да се съгласят с мнението на експерта, изключително след завръщането на най-скъпоплатения състезател в европейския баскетбол - Никола Миротич. След вчерашната победа над Монако, при която Миротич записа 15 точки и 9 битки за 22 минути, в формалния акаунт на “лос кулес ” в Туитър бе оповестен известен “мием ” със следния текст - “Миротич е най-хубавото тежко крило в Европа ”. Под надписа пък от Барселона бяха добавили, че мнението им не може да бъде променено.
 Виртуозът Везенков разпиля най-хубавата отбрана в Евролигата Виртуозът Везенков разпиля най-хубавата отбрана в Евролигата
Миротич се завърна на терена след продължително лекуване на травма в коляното, като той направи дебюта си за сезона при започване на декември против АЛБА Берлин. В петте си мача досега в Евролигата и Лига Ендеса черногорецът с испански паспорт записва най-малко по 14 точки на сметката си, и то при приблизително към 22 минути на дуел.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР