Отборът на Барселона се присъединява към надпреварата с големия си

...
Отборът на Барселона се присъединява към надпреварата с големия си
Коментари Харесай

Бомба от Франция: Барселона ще бори Реал за Мбапе

Отборът на Барселона се причислява към конкуренцията с огромния си противник Реал Мадрид за подписа на суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе, гръмна през днешния ден „ L’Equipe “. Както е известно, договорът на Мбапе на „ Парк де Пренс “ изтича това лято и е малко евентуално той да преподпише след фиаското в Шампионската лига точно против „ кралския клуб “.

Докато „ Лос Бланкос “ изглеждаше на полпозишън, с цел да притегли международния първенец, в този момент Барса възнамерява да направи една от най-големите обири в историята.

„ Каталунците “ са насочили вниманието си към Мбапе, откакто са разбрали, че ще бъде мъчно да доближат до своята цел №1 Ерлинг Халанд, откакто Манчестър Сити и Реал Мадрид водят в конкуренцията за звездата на Борусия Дортмунд, който има откупна уговорка от 75 милиона евро, която става дейна през лятото.

Президентът на Барса Жоан Лапорта е уверен, че финансовото положение на клуба ще бъде усъвършенствано от договорката з заем от „ Goldman Sachs “ и спонсорството с музикалната платформа „ Spotify “, защото това може да помогне за привличането на топ играчи на „ Камп Ноу “. Изданието също по този начин прибавя, че Мбапе е отворен за всички варианти.

Миналото лято Реал предложи към 180 милиона евро, с цел да притегли Мбапе от ПСЖ, само че напъните им бяха напразни. Единственото нещо, което поддържа увереността на столичани в преследването на Мбапе, е желанието му да играе за тях, което той призна, откакто ПСЖ отхвърли да го напусне предишното лято.

В листата за нов нападател на Барсаим, с изключение на Халанд и Мбапе, участват и имената на Пауло Дибала от Ювентус, който ще си тръгне от клуба като свободен сътрудник след края на сезона, както и голмайсторът на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски.

Transferts: le FC Barcelone se positionne pour Kylian Mbappé
Alors que l'avenir de l'attaquant balance toujours entre le Real Madrid et le PSG, le club catalan est passé à l'action. Il part de loin, mais Kylian Mbappé n'a pas fermé la porte
— L'ÉQUIPE (@lequipe)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР