Отборът на Барселона се превърна в средняк в испанския шампионат.

...
Отборът на Барселона се превърна в средняк в испанския шампионат.
Коментари Харесай

Голяма глупост в защита утежни ситуацията на Барселона в Ла Лига

Отборът на Барселона се трансформира в средняк в испанския шампионат. След довечера каталунците са под №12 във краткотрайното класиране, защото записаха трети следващ мач без победа. Селекцията на Роналд Куман бързо заличи положителните усещания от мача с Ювентус, тъй като не взе привидно протоколната си аудиенция на Алавес (1:1).

За крайния резултат отговорни са си напълно звездите на испанския гранд. Първо - голямо недоразумение сред Пике и Нето ги трансформира в изоставащи, а по-късно редица пропуски на Меси и Фати ги отдалечиха от триумфа. Да не забравяме и двата анулирани гола на вицешампионите, като единственото постоянно попадение за тях бе дело на Антоан Гризман в 63-ата минута.
 Атлетико (Мадрид) завоюва гостуването си на Осасуна с 3:1
Жоао Феликс поведе Атлетико (Мадрид) към върховете на Примера дивисион

" Рохибланкос " завоюваха визитата си на Осасуна с 3:1

Ремито пък си е цялостен героизъм за Алавес, защото баските играха близо половин час с човек по-малко против един от най-хубавите нападатели в актуалния футбол. Голям мач за " синьо-белите " направи и стражът Пачеко.
 Снимка 503309
Източник:

Първата добра обстановка в мача се откри пред гостите. Ансу Фати получи точно подаване в наказателното поле, само че топката мина около лявата греда. Събитията на терена бързо се трансферираха от другата страна на терена, където Едгар Мендес не съумя да преодолее постоянния в този момент Нето.

Лионел Меси подсети за себе си в 23-та, откакто се оказа на добра позиция, само че защитник на домакините жертва тялото си, с цел да спре стремежа на аржентинския маестро.
 Атлетик обърна Севиля след два късни гола
Атлетик обърна Севиля след два късни гола

Муниан и Сансет вкараха за " баските ", Ен-Неири откри за " андалусийците "

В 31-ата минута Жерард Пике и Нето сътвориха един от най-глупавите голове в ущърб на Барселона. Централният защитник върна прекомерно мощно за своя бразилски сътрудник, вратарят пък не съумя да омекоти паса и загуби от връхлитащия Риоха, за който не беше никакъв проблем да вкара в опразнената мрежа.

До паузата ремито можеше да бъде възобновено, само че Фернандо Пачеко получи аплаузите на всички " синьо-бели " футболисти, откакто отрази нов удар на Меси.

Второто полувреме започва с нови неволи за Барса. Меси и Ансу Фати продължаваха да сътворяват пропуски с лека ръка, а преднината на домакините оставаше жива. Голям проблем за тях обаче бе 62-ата минута, когато Жота получи втори жълт картон от рефера Ернандес и по този начин остави своите с човек по-малко.

Не бяха минали и 60 секунди от случилото се, когато към този момент Барса съумя да се възползва от численото си преимущество. Спор, малко пред наказателното поле, приключи с неточност на Томас Пиня, който изведе без да желае Гризман самичък против Пачеко, с цел да може французинът да го трансферира елегантно за 1:1.
 Снимка 503310
Източник:

Оттук насетне може да си визиите какво се случи на стадиона в баската столица. " Блаугранас " постановиха цялостен напън, а нов гол на Гризман беше анулиран в 71-ата минута поради засада. Упражнението се повтори и в 86-ата, когато отчаян от решението на арбитъра беше Лео Меси.
 Реал (Мадрид) мина елементарно през новобранеца Уеска
Реал (Мадрид) мина елементарно през новобранеца Уеска

Гостите бяха добър спаринг-партньор

До края Фернандо Пачеко просто " заключи " своята врата и макар задължаващите положения ред Пике, Пянич и Дест, нов гол в мрежата на домакините не падна.

В идващия кръг каталунците играят с Бетис. Алавес гостува на Леванте.

АЛАВЕС - БАРСЕЛОНА 1:1

1:0 Риоха (31 " ), 1:1 Гризман (63 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР