Отборът на Барселона се превърна в първия отбор, който си

...
Отборът на Барселона се превърна в първия отбор, който си
Коментари Харесай

Барселона не остави шанс на Манчестър Юнайтед и е на 1/2-финал в Шампионска лига

Отборът на Барселона се трансформира в първия тим, който си уреди място в 1/2-финалите на Шампионска лига . Това се случи, откакто каталунците се постановиха на своя " Камп Ноу " с 3:0 над Манчестър Юнайтед. По този метод с общ резултат 4:0 играчите на Ернесто Валверде не престават напред в конкуренцията.
Още от първата минута каталунците натиснаха противника си и сред 16` и 20` вкараха две попадения. И двете бяха дело на Лионел Меси, който в днешната среща остана неразгадан за отбраната на " алените дяволи ". При първото си попадение Ла Пулга се възползва от неточност при изнасянето на Ашли Йънг, с цел да нанесе един от марковите си удари с вътрешен фалц с левия крайник, при който Давид де Хеа остана беззащитен.
В 20` стражът на Юнайтед обаче позволи сериозна неточност при втория гол. Лео Меси нанесе удар този път с десния крайник, а испанецът разреши кълбото да премине под плонжа му и да се оплете в мрежата. Третият гол пък бе дело на Филипе Коутиньо след час игра. Той подсети за мощните си години в Ливърпул, откакто се разписа с обичания си удар диагонално с десния крайник и направи беззащитен стража на гостите.
Единствената отлична опция за отбора на Оле Гунар Солскяер пък пристигна едвам в 89`, когато Алексис Санчес стреля с глава, само че Марк Андре тер Стеген сподели добър инстикт и мазета в корнер.
Всичко най-интересно за успеха на Барселона над Манчестър Юнайтед, както и видео с попаденията, може да видите в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР