Отборът на Барселона се интересува от двама защитници на английския

...
Отборът на Барселона се интересува от двама защитници на английския
Коментари Харесай

Барселона се е договорил с капитана на Челси, иска и още един от лондончани

Отборът на Барселона се интересува от двама бранители на британския Челси. „ Sport “ твърди, че става дума за капитана на „ сините “ Сезар Аспиликуета и неговия сътрудник Андреас Кристенсен, чийто контракти изтичат в края на сезона. Двамата могат да се причислят към „ каталунците “ като свободни сътрудници, в случай че не преподпишат.

Каталунското издание оповестява, че самите бранителите имат интерес да се причислят към Барселона. Испанският публицист Жерар Ромеро пък написа, че Барселона са реализирали кардинално съглашение с испанския национал Аспиликуета, като прекосяването му на „ Камп Ноу “ е съвсем несъмнено, в случай че няма късни промени заради персонални проблеми.

Contamos en

Cesar Azpilicueta está muy cerca del Barça. El club tiene un principio de acuerdo con el defensa para incorporarse a partir de junio. Sólo unos temas personales pueden cambiar el rumbo de la operación
— Gerard Romero (@gerardromero)
Легендата на „ каталунците “ Шави Ернандес, който се завърна като новия треньор на тима предишния месец, обаче упорствал за бранителя на Ювентус Матайс де Лихт, само че това ще бъде много по-скъп вид и вероятността за реализирането му наподобява по-малка за момента.

Иначе, „ каталунците “ към този момент привлякоха за 55 милиона евро Феран Торес от Манчестър Сити във вторник.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР