Отборът на Барселона постигна трудна, но сладка победа като домакин

...
Отборът на Барселона постигна трудна, но сладка победа като домакин
Коментари Харесай

Барселона пречупи 10 от Осасуна с късен гол

Отборът на Барселона реализира сложна, само че сладка победа като хазаин с минималното 1:0 против Осасуна в среща от 33-ия промеждутъчен кръг на Ла Лига.

На своя " Камп Ноу " " каталунците " направляваха напълно събитията на терена, а още в 27-а минута те останаха и с човек повече, откакто Хорхе Ерандо от състава на гостите беше изпъден с пряк червен картон, откакто извърши нарушаване като финален в защитата против откъсващия се самичък против вратаря Педри.

Очаквано момчетата на Шави се хвърлиха в търсенето на гола, само че играчите на Барса се регистрираха с куп пропуски от преференциални позиции, а в един миг и попадение на Роберт Левандовски бе анулирано поради засада.

В последна сметка напъните на домакините най-сетне дадоха резултат в 85-а минута, когато прецизен за тях беше появилият се запаса Жорди Алба, който с втория си гол от началото на сезона обезпечи трите точки за " блаугранас ".

По този метод съставът на Барселона към този момент е с актив от 82 пункта на върха в класирането на испанското състезание и има задатък от 14 пред втория Реал Мадрид, който по-късно през днешния ден излиза против Реал Сосиедад.

Междувременно, Осасуна е на 9-о място с 44 пункта, само че фокусът на играчите на Ягоба Арасате е напълно ориентиран към тази събота (6 май) и финалът в шампионата за Купата на Краля, в който отборът ще се изправи против Реал Мадрид.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР