Отборът на Барселона постигна класическа победа с 3:0 при домакинството

...
Отборът на Барселона постигна класическа победа с 3:0 при домакинството
Коментари Харесай

Барселона надви последния в Ла Лига и оглави класирането

Отборът на Барселона реализира класическа победа с 3:0 при семейството си на Елче в мач от шестия кръг на испанската Ла Лига.

Каталунците откриха резултата на „ Ноу Камп “ в 25-ата минута, когато Алехандро Балде центрира ниска успоредна топка на голлинията, а втората греда непокритият Роберт Левандовски с едно допиране се разписа в долния ляв ъгъл на опразнената врата.

Десет минути преди дебютното попадение в срещата, гостите останаха с човек по-малко поради директния червен картон на бранителя Гонсало Верду, който фаулира откъсващият се самичък против стажа Едгар Бадия Роберт Левандовски.

Браса удвои преднината си в 41-ата минута след втора асистенция на Балде. Левият краен защитник подаде по земя към Мемфис Депай в наказателното поле на Елче, а нидерландецът се обърна на 180 градуса и с мощен удар от близка отдалеченост не остави никакви шансове за интервенция от страна на стажа Бадия.

Крайният резултат оформи голмайстора Левандовски, който осъществя своето второ попадение в срещата в 48-ата минута.

В класирането съставът на Шави Ернандес събра актив от 16 точки и се изкачи на първото място. Елче е финален с една точки от шест изиграни дуела.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР