Отборът на Барселона направи сериозна заявка на старта на Шампионска

...
Отборът на Барселона направи сериозна заявка на старта на Шампионска
Коментари Харесай

Барселона не остави шансове на Ювентус на „Ноу Камп“


Отборът на Барселона направи сериозна поръчка на старта на Шампионска лига, откакто разруши миналогодишния финалист в шампионата Ювентус с 3:0 в мач от група D на шампионата.

През предишния сезон „ бианконерите “ отстраниха испанския отбор на ¼-финалите, откакто ги победиха с 3:0 в Торино, само че довечера каталунците си върнаха с безапелационен триумф вкъщи. Първото полувреме бе равностойно, като първенците на Италия изглеждаха доста постоянни откъм гърба, само че въпреки всичко позволиха гол тъкмо преди почивката, откакто Лионел Меси се разписа с изстрел по земя от границата на наказателното поле.

Това попадение даде въодушевление на отбора на Ернесто Валверде, като в 56-та минута Меси асистира на Иван Ракитич за 2:0, а 13 минути по-късно аржентинският футболист оформи крайното 3:0. По този метод Барселона стартира присъединяване си в Шампионска лига с безапелационен триумф над различен от любимците за трофея. В другия мач от групата Спортинг Лисабон победи Олимпиакос с 3:2 като посетител.

Останалите резултати:

Бенфика – ЦСКА Москва 1:2

Манчестър Юнайтед – Базел 3:0

Байерн – Андерлехт 3:0

Селта – ПСЖ 0:5

Челси – Карабах 6:0

Рома – Атлетико Мадрид 0:0. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР