Отборът на Барселона иска да привлече защитника на Аякс Николас

...
Отборът на Барселона иска да привлече защитника на Аякс Николас
Коментари Харесай

Барселона ще атакува Аякс за аржентински национал

Отборът на Барселона желае да притегли бранителя на Аякс Николас Талиафико. „ Каталунците “ нямат опция за Жорди Алба на левия бек, което е предиздвикало старши треньора Шави Ернандес да изиска нов състезател за тази позиция и е разпознал точно Талиафико като индивида който желае да притегли.

Според журналиста Фабрицио Романо, 29-годишният аржентинец прави всичко допустимо, с цел да реализира този си трансфер, като даже към този момент е приказвал с управлението на Аякс да го прати в началото чартърен на „ Камп Ноу “ до края на сезона.

„ Николас Талиафико упорства да се причисли към Барселона идната седмица. Аякс към момента желае да го продаде за непрекъснато, до момента в който Барселона мисли единствено за взимане чартърен. Талиафико желае да се причисли към Барса допустимо най-скоро – той се надява, че Аякс ще го пусне чартърен, защото това ще бъде огромен късмет в кариерата му “, написа Романо в профила си в „ Twitter “.

Смята се, че Аякс ще бъде подготвен да продаде Талиафико на Барселона, само че сега „ каталунците “ оферират единствено договорка за наем с алтернатива за откупуването му.

Nicolás Tagliafico has no doubts: he only wants to join Barcelona as revealed yesterday. He hopes Ajax will let him go in front of this chance.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР