Отборът на Барселона е шокиран от новината, че може да

...
Отборът на Барселона е шокиран от новината, че може да
Коментари Харесай

Барса сменя беглеца Неймар с изненадващо име

Отборът на Барселона е шокиран от новината, че може да загуби една от най-големите си звезди, а точно Неймар. Това към този момент е съвсем 100% несъмнено, изключително откакто през вчерашния ден избухливият Неймар още веднъж се сби със собствен съотборник. Френският исполин ПСЖ е подготвен да заплати откупната уговорка от контракта му от 222 милиона евро, с цел да има бразилеца, написа Sporta.bg.

Трансферните клюки и вести с всеки минал ден стават все по-интересни и включват разнообразни звезди на международния футбол. Представяме Ви най-интересните...

В каталунския отбор към този момент мислят и за възможен заместител на звездния нападател. До в този момент бяха спрягани играчи като Филипе Коутиньо и Пауло Дибала. И двамата обаче няма съвсем никакъв късмет да изоставен клубовете си това лято.

Според " RMC " на " Камп Ноу " готвят за заместител на Неймар... Анхел ди Мария. Бившият състезател на Реал Мадрид сега се подвизава с екипа точно на ПСЖ. Според изданието той ще стане непотребен във Франция с привличането на Неймар.

Точно заради тази причина Барса го дефинира като своя трансферна цел. Освен това те ще " ударят " съществено както по френския гранд, по този начин и по огромния си противник Реал Мадрид, тъй като Ди Мария е техен някогашен ас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР