Отборът на Бърнли постигна шокиращата победа с 2:0 насред "Олд

...
Отборът на Бърнли постигна шокиращата победа с 2:0 насред "Олд
Коментари Харесай

Бърнли съкруши безидеен Юнайтед насред Олд Трафорд

Отборът на Бърнли реализира шокиращата победа с 2:0 посред "Олд Трафорд " в следващ дуел от 24-тия кръг на Висшата лига. В края на първото полувреме Крис Ууд вкара даде задатък на гостите, преди Джей Родригес да довърши делото на момчетата на Шон Дайш за една историческа победа в "Театъра на фантазиите ".

В 16-та минута домакините сътворих първото си не неприятно състояние в мача. След добра офанзива по десния фланг Аарън Уан-Бисака откри Антони Марсиал на точката на дузпата, само че французинът въобще не съумя да уцели топката, с цел да насочи прецизен удар към вратата на Ник Поуп.

В 23-та минута играчи на домкинския на два пъти пробваха шанса си отдалеко. Първо шут на Андреас Перейра беше блокиран, след което подобен на Фред попадна право в ръцете не стража на гостите.

В 32-та минута Даниел Джеймс опитва рефлексите на Поуп. След центриране на Уан-Бисака от аутлинията нисичкият уелсецът надскочи бранител на Бърнли и провокира интервенция на британския пазач на гостите. Минута по-късно Чарли Тейлър мазета уверено топката от краката на Марсиал, който беше излязал на стрелкова позиция.

В 39-та минута Бърнли се възползва от неналичието на задоволително свежи хрумвания в дейностите на Юнайтед и наказа своите домакини. След осъществяване на свободен удар от центъра на терена Бен Мий съумя да отклони към Крис Ууд, който заби кълбото зад Давид Де Хеа за 1:0.



Дванадесет минути след началото на второто полувреме Бърнли хвърли гостуващите трибуни в цялостен възторг. След композиция сред Крис Ууд и Джей Родригес последният съумя да насочи гибелен изстрел под горната греда на Давид Де Хеа, който просто нямаше по какъв начин да бъде отразен. По този метод резултатът стана 2:0.



В 63-та минута Антони Марсиал и Мейсън Гринууд разменигха подавания, с цел да може последният да насочи мощен удар по посока на вратата на Поуп, който обаче мина настрана.

В 74-та минута Гринууд още веднъж принуди Ник Поуп да се намесва след прекрасен удар отдалеко.

Девет минути по-късно младият англичанин още веднъж беше на косъм от попадението. След прекрасен диагонален пас към Гринууд сред линиите, нападателят се завъртя и насочи страховит изстрел, който някак мина на сантиметри около десния дирек на вратата на Бърнли.

Манчестър Юнайтед - Бърнли 0:2

0:1 - Крис Ууд (39)

0:2 - Джей Родригес (57)

Ето и двата стратови сформира:

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Уан-Бисака, Джоунс, Магуайър, Уилиямс, Фред, Матич, Перейра, Мата, Джеймс, Марсиал;

Бърнли: Поуп, Тейлър, Мий, Тарковски, Лоутън, Хендрик, Корк, Уестууд, Макнийл, Родригес, Ууд;

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР