Отборът на Айнтрахт Франкфуртне успя да победи гостуващия Аугсбург и

...
Отборът на Айнтрахт Франкфуртне успя да победи гостуващия Аугсбург и
Коментари Харесай

Айнтрахт продължава да буксува, Волфсбург обърна Херта в Берлин

Отборът на Айнтрахт Франкфуртне съумя да победи гостуващия Аугсбург и срещата от втория кръг на немската Бундеслигата завърши при резултат 0:0. Преди седмица домакините изгубиха пагубно с 2:5 от Борусия Дортмунд и желаеха да реализират победа през днешния ден, само че напъните не се оказаха задоволителни.

„ Орлите “ насочиха цели 20 изстрела към вратата, само че по този начин и не съумяха да поразят задачата. Шансовете за Айнтрахт се откриха пред Филип Костич и новите попълнения Рафаел Сантос Боре и Йенс Хауге, само че никой от тях не беше прецизен.

Аугсбург се защитаваше в множеството време и даже не стигна до прецизен удар в срещата, като остава без гол през шампионата, откакто в първия кръг беше разрушен от Хофенхайм с 4:0.

Айнтрахт са 15-и с 1 точка, Аугсбург остават 17-и също с една. В идващия кръг Айнтрахт гостува на Арминия Билефелд, до момента в който Аугсбург приема Байер Леверкузен.

В различен дуел по същото време, Восфсбург стигна до успеха след поврат над Херта в Берлин с 2:1. И трите попадения паднаха през втората част.

Доди Лукебакио откри от дузпа след час игра и даде задатък на столичани, само че „ вълците “ съумяха да извърнат след попадения на Ридле Баку в 73-ата и Лукас Нмеча в 88-ата минута.

Така Волфсбург краткотрайно излезе отпред в класирането с 6 точки, до момента в който Херта са последни без нито една извоювана точка. В идващия кръг столичани гостуват на първенеца Байерн Мюнхен, до момента в който „ вълците “ одобряват Република България Лайпциг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР