Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) изигра изключително силно второ полувреме и

...
Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) изигра изключително силно второ полувреме и
Коментари Харесай

Айнтрахт разби Херта след почивката

Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) изигра извънредно мощно второ полувреме и разруши Херта (Берлин) с 4:1 като посетител в мач от 31-ия кръг на Бундеслигата.

Столичани поведоха с гол на Кшищоф Пьонтек в 24-ата минута, когато полякът задържа топката и я прати в противниковата мрежа. В добавеното време на първата част обаче Дедрик Боята фаулира Бас Дост като финален състезател в домакинската отбрана и получи пряк червен картон. Първоначално съдията свири и дузпа, само че ВАР сподели, че нарушаването е било отвън наказателното поле.
Still in front and that's what matters

Let's try and see this out second half #BSCSGE #hahohe pic.twitter.com/QHZlViwitc
— Hertha Berlin (@HerthaBSC_EN) June 13, 2020 С човек повече Айнтрахт беше цялостен стопанин на терена през второто полувреме. Още в 51-ата минута появилият се в игра след почивката Андре Силва с глава подаде към Дост, чийто удар се оказа неспасяем за Руне Ярстайн. В 62-ата Дайчи Камада развинти съперниковата защита и сервира топката на португалеца, който се разписа с пета. Шест минути по-късно неговият съотборник Еван Н’Дика също се регистрира с попадение след акуратен удар в долния ляв ъгъл на вратата. В 86-ата Щефан Илсанкер изведе по превъзходен метод Андре Силва, който разстреля противниковия вратар за втория си гол в мача, оформил крайното 4:1 за гостите.
What a difference 45 minutes makes... #SGE #BSCSGE pic.twitter.com/sti6lxsNeT
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) June 13, 2020 Така Франкфурт събра 38 точки и се изравни с Херта, само че с по-добра голова разлика заема 9-ата позиция в класирането. 11-ият Шалке, който е с най-лоша голова разлика всред трите тима, е със същия актив, само че и мач по-малко. Бундеслига 31 кръг, събота 13 юни  Херта 1:4краен резулат  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР