Отборът на Австрия не срещна абсолютно никакви трудности при домакинството

...
Отборът на Австрия не срещна абсолютно никакви трудности при домакинството
Коментари Харесай

Австрия разгроми Латвия на Славиша Стоянович

Отборът на Австрия не срещна безусловно никакви компликации при семейството си на Латвия в дуел от Група “G” на квалификациите за Евро 2020. Футболистите на Франко Фода разгромиха с 6:0 като хазаин последния в групата и не престават борбата си с Полша за първото място в потока.
JUBEL! #GemeinsamÖsterreich #DasNationalteam #AUTLVA pic.twitter.com/Tbsu0rPMT4
— ÖFB - oefb.at (@oefb1904) September 6, 2019 На “Ред Бул Арена” в Залцбург резултата откри Марко Арнаутович още в 7-ата минута. Само шест по-късно Марсел Сабитцер удвои. В 53-ата минута още веднъж Арнаутович, с втория си гол в срещата, направи резултата типичен. Четвърт час преди края Павелс Стейнборс си означи автогол. Това товално съкруши латвийците и до края те позволиха нови два гола, дело на Лаймер в 80-ата и Грегорич в 85-ата минута.
Ein wunderschöner Fußballabend! Danke an alle, die heute hier in Salzburg mitgewirkt haben. #GemeinsamÖsterreich
__________
FT | 6:0 | #AUTLVA pic.twitter.com/ICgg1eNuaV
— ÖFB - oefb.at (@oefb1904) September 6, 2019 С триумфа на домашна сцена отборът на Фода събра 9 точки и се приближи единствено на три до водача в групата Полша, който в това време загуби визитата си на Словения с 0:2. Така, незабавно след австрийци и поляци, на трето място в групата се подреждат точно словенците, които имат 8 точки в актива си. Воденият от Славиша Стоянович тим на Латвия пък остава финален в групата без нито една спечелана точка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР