Отборът на Атлетико Мадрид загуби с 0:2 при гостуването си

...
Отборът на Атлетико Мадрид загуби с 0:2 при гостуването си
Коментари Харесай

Ейбар шокира Атлетико Мадрид

Отборът на Атлетико Мадрид загуби с 0:2 при гостуването си на Ейбар в дуел от 20-ия кръг на Ла Лига. Естебан Бургоас (11) и Еду Експозито (90) вкараха за баския отбор. Момчетата на Диего Симеоне прекъснаха серия от три следващи победи в шампионата.

Баските започнаха по-активно. В петата минута Ян Облак избави, откакто Педро Леон центрира, никой не игра с топката и тя беше много подла. В 11-ата домакините извършиха корнер, Серхи Енрик отклони на първа греда към далечната, където Естебан Бургос засече от непосредствена непосредственост. Страничният рефер беше вдигнал флага за засада, само че повторенията ни убедиха, че няма по какъв начин да има засада. След консултация арбитърът зачете гола - 1:0.

В 23-ата Такаши Инуи беше оставен самичък на втора греда, само че Санти Ариас беше заел добра позиция и блокира удара. Гостите от “Wanda Metropolitano” сътвориха превъзходна опция две минути по-късно. Витоло центрира отляво, а Анхел Корея не се оказа квалифициран от чиста позиция. В 45-ата Марко Дмитрович се намеси пред нов късмет за Корея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР