Отборът на Атлетико Мадрид победи Селта Виго с 4:1 в

...
Отборът на Атлетико Мадрид победи Селта Виго с 4:1 в
Коментари Харесай

Атлетико прегази Селта у дома

Отборът на Атлетико Мадрид победи Селта Виго с 4:1 в мач от петия кръг на футболното състезание на Испания и записа първи домашен триумф за сезона. Атлетико заема четвърта позиция във краткотрайното класиране в Ла Лига с 10 точки, колкото има и третият Виляреал. Лидер е Барселона с 13 точки. След две следващи победи в шампионата отборът на Селта позволи проваляне в Мадрид и се подрежда на 11-о място в подреждането със 7 точки все още.

За домакините се разписаха Анхел Кореа, Родриго де Пол, Яник Караско. За Селта вкара Габриел Вейга, а Унай Нунес се означи автогол. Антоан Гризман още веднъж се появи в игра след 60-ата минута на място на Алваро Мората.
 Кадис - Барселона 0:4 в Ла Лига
Сърдечен удар на фен приключи мача Кадис – Барселона за 32 минути, каталунците си потеглиха с безапелационна победа

Вижте детайлности

Гостите дадоха сериозен отпор на Атлетико през първото полувреме, само че не съумяха да устоят през второто.

Кореа откри за домакините още в деветата минута след асистенция на аржентинеца Де Пол, а точно Родриго де Пол повиши на 2:0 за гранда от Мадрид в 50-ата минута. В 66-ата Караско приключи отлична офанзива за Атлетико за трето попадение във вратата на Селта. Гостите понижиха на 1:3 пет минути по-късно с гол на резервата Вейга, само че в 82-ата Унай Нунес си означи автогол и оформи крайното 4:1 за Атлетико Мадрид.

Вратарят Ян Облак не игра за домакините поради удара, който получи против Реал Сосиедад през предишния уикенд, макар че взе присъединяване в мача през седмицата против Порто в Шампионската лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР