Отборът на Аталанта записа победа с 2:0 на своя стадион

...
Отборът на Аталанта записа победа с 2:0 на своя стадион
Коментари Харесай

Аталанта се изкачи на третото място с късни голове

Отборът на Аталанта записа победа с 2:0 на своя стадион против Сампдория в среща от 31-ия кръг на Серия “А”. Така бергамаските усилиха рекордната си серия от турнирни победи, която към този момент наброява девет такива. Тя ще бъде подложена на сериозен тест в събота, когато отборът гостува на водача Ювентус.

През първото полувреме не паднаха попадения, като най-близо до това бяха Маноло Габиадини от състава на “моряците” и Дуван Сапата от този на домакините, само че двамата вратари се оправиха с техните удари. Първият гол пристигна чак в 75-ата минута и бе дело на Рафаел Толой, който засече центриране от корнер. В 85-ата пък при друго осъществяване на ъглов удар топката попадна при Луис Муриел, който от дъгата на наказателното поле наказа някогашния си тим за крайното 2:0.
#AtalantaSamp | 2-0 | FULL-TIME

Sono NOVEEEEEEEEE!!!
9 WINS IN A ROOOWWW!!!

#GoAtalantaGo pic.twitter.com/K8vmSTDUcK
— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) July 8, 2020 С този триумф Аталанта се изкачи на третата позиция в класирането с 66 точки преди изпреварения Интер да изиграе своя мач от кръга. Сампдория пък е на 15-ото място с 32 пункта в своя актив. Серия А 31 кръг, сряда 8 юли  Аталанта 2:0краен резулат  Сампдория
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР