Отборът на Аталанта се изкачи до 6-о място във временното

...
Отборът на Аталанта се изкачи до 6-о място във временното
Коментари Харесай

Головата машина Дуван Сапата прегази Фрозиноне

Отборът на Аталанта се изкачи до 6-о място във краткотрайното класиране на Серия “А”, откакто победи с 5:0 като посетител отбора на Фрозиноне. Овациите през днешния ден обра нападателят на бергамаските Дуван Сапата, който вкара 4 от пеете попадения за своя отбор.
Lo spogliatoio giallazzurro è pronto per il " lunch match " #FrosinoneAtalanta pic.twitter.com/ty3lLONG2g
— Frosinone Calcio (@Frosinone1928) 20 януари 2019 година Той бе прецизен в 44-ата, 47-ата, 64-ата и 73-ата минута, а звук на голеадата даде Джанлука Манчини в 11-ата минута. Гостите от Бергамо поведоха в резултата с прекрасен гол на Джанлука Манчини в 11-ата минута. Бранителят сподели положително разпространение в наказателното поле и засече центриране на Марио Пашалич от левия фланг. Отново Пашалич се трансформира в помощник за втория гол на Аталанта във вратата на Фрозиноне. Този път той центрира към Дуван Сапата, който надскочи персоналния си надзирател в наказателното поле и с глава повиши.
#FrosinoneAtalanta 0-2#HalfTime#GoAtalantaGo pic.twitter.com/rnn8JpoDTa
— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) 20 януари 2019 година Това бе единствено началото за Сапата, който вкара още два гола в 47-ата и 64-ата минута. В началото на второто полувреме нападателят съумя да измъкне топката от бранител на домакините, след което вкара по близка отдалеченост, а в 64-ата минута Хатебур смъкна добре с глава към Сапата, който от воле вкара третия си гол. В 73-ата минута героят за бергамаските вкара своя четвърти гол. Този път с глава, Сапата засече центриране на Пезина от границата на наказателното поле, с което оформи крайното 5:0.
#FrosinoneAtalanta 0-5#FullTime#GoAtalantaGo pic.twitter.com/7hzB4TQDi8
— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) 20 януари 2019 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР