Отборът на Асеновец постигнаха изключително важна победа в първенството на

...
Отборът на Асеновец постигнаха изключително важна победа в първенството на
Коментари Харесай

Асеновец взе важна победа над Димитровград

Отборът на Асеновец реализираха извънредно значима победа в шампионата на Югоизточната Трета лига. В мач от ХV кръг те надвиха като посетители над отбора на Димитровград-1947.

През първото полувреме играта се водеще най-вече в средата на терена, като голови положения липсваха и пред двете порти.

Втората част бе доста по-интересна и атрактивна. Още от началото й домакините се пробваха да изострят играта, а това докара до пробойни в защитния вал на Димитровград. Играчите на Асеновец се възползваха от всяка опция за контраатаки. При две от тях играчите на треньора Димитър Илиев можеха да открият резултата. С фрапиращ пропуск се отличи нападателят Мирослав Радев, който останал самичък против вратаря на домакините не съумя да го преодолее.

Победният гол за „ Асеновец” падна при една от последните офанзиви. В 84-ата минута след следващата бърза контраофанзива топката попадна в резервата Еркан Мюмюн, който от близко простреля стража на Димитровград. В последната минута на срещата домакините можеха да възстановят равенството, само че ударът на техния нападател срещна напречната греда на вратата, защитавана от ветерана Илия Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР