Отборът на Арсенал успя да излъже Борнемут с 1:2 в

...
Отборът на Арсенал успя да излъже Борнемут с 1:2 в
Коментари Харесай

Младата генерация класира Арсенал напред във ФА Къп

Отборът на Арсенал съумя да излъже Борнемут с 1:2 в мач от 4-тия кръг на ФА Къп. Резултатът откри Букайо Сака още в 5-ата минута. Попадението е първо за левия бек в британския футбол с екипа на Арсенал. В 26-ата минута се разписа и Едуард Нкетиа. В четвъртата минута от добавеното време Сам Стъридж съумя да върне едно попадение, само че за поврат към този момент нямаше време. По този метод " топчиите " ще срещнат Портсмут в идващия кръг на шампионата.

Срещата стартира по страховит метод за " артилеристите ". В 5-ата минута Букайо Сака се озова самичък против вратаря. Той стреля без закъснение под напречната греда и означи благодарение на гредата.
 Челси чака Ливърпул на 1/8-финалите в ФА Къп
Челси чака Ливърпул на 1/8-финалите в ФА Къп

Вижте цялостния жребии

В 26-ата минута гостите съумяха да удвоят резултата. Сака показва страховит взор върху играта, намирайки Едуард Нкетия в наказателното поле с смело подаване, а ударът от придвижване на последния беше акуратен и попадна право в долния ляв ъгъл за 0:2. Мартин Аткинсън прегледа гола с ВАР, поради засада, само че всичко бе чисто и попадението бе зачетено.
 Снимка 463713
Източник:

Във финалните минути " черешките " натиснаха съперника си за да измъкнат нещо в този мач. В добавеното 8 минутно продължение те съумяха да върнат едно попадение и да задържат интригата до края. Сам Стъридж получи добър разсичащ отбраната пас по трева в наказателното поле и означи. Съдията още веднъж ревизира гола с ВАР, само че и тук всичко бе по разпоредбите. До края Люис Кук опитва да вкара за 2:2, само че шутът му мина над напречната греда.
 Младоците на Ливърпул пропиляха преимущество от 2 гола и ще преиграват против Шрюсбъри за ФА Къп
Младоците на Ливърпул пропиляха преимущество от 2 гола и ще преиграват против Шрюсбъри за ФА Къп

Феновете ще видят втори мач сред двата тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР