Отборът на Арсенал (Тула) ще играе в Лига Европа, стана

...
Отборът на Арсенал (Тула) ще играе в Лига Европа, стана
Коментари Харесай

Локо класира отбора на Георги Костадинов и Мишо Александров за Лига Европа

Отборът на Арсенал (Тула) ще играе в Лига Европа, стана ясно след триумфа на Локомотив (Москва) за Купата на Русия. " Железничарите " победиха на финала през днешния ден с 1:0 Урал, където играе българският национал Николай Димитров. В Тула пък се изявяват други двама българи - Георги Костадинов и Михаил Александров.

Сбылась фантазия многих поколений тульских болельщиков: «Арсенал» - в Лиге Европы! 6-е место оружейников в РПЛ и победа «Локомотива» в Кубке России дали нам путевку в еврокубки. Поздравляем с этим успехом команду и всех поклонников красно-желтых! Лига Европы, встречай «Арсенал»! pic.twitter.com/0MlSyhsD8Q
— ПФК Арсенал (@pfc_arsenal) May 22, 2019 Локомотив (Москва), който приключи на второ място в крайното класиране в съветската Премиер Лига, ще играе в Шампионската лига през идващия сезон. Тулчани пък заеха шестата позиция в крайното нареждане.

Отборът на Костадинов и Александров поздрави в Twitter акаунта си Локомотив за извоювания трофей и благодари за услугата, която на процедура " железничарите " са създали на Арсенал (Тула).

Поздравляем Спасибо за Лигу Европы https://t.co/NODjsCdMmU
— ПФК Арсенал (@pfc_arsenal) May 22, 2019 " Сбъдна се фантазията на доста генерации тулски ентусиасти - Арсенал в Лига Европа! Шестото място на оръжейниците в РПЛ и успеха на Локомотив за Купата на Русия ни дадоха път към евротурнирите. Поздравяваме тима с този триумф, а също и всички почитатели на " червено-жълтите "! Лига Европа, срещни се с Арсенал!. Поздравления на Локомотив. Благодарим за Лига Европа ", ликува в обществената мрежа съветският клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР