Отборът на Арсенал се върна на лидерската позиция в английската

...
Отборът на Арсенал се върна на лидерската позиция в английската
Коментари Харесай

Арсенал разби Нотингам у дома и си върна на върха във Висшата лига

Отборът на Арсенал се върна на лидерската позиция в британската Висша лига, откакто разруши с 5:0 на своя " Емиратс " новака Нотингам Форест.

По този метод футболистите на Микел Артета още веднъж излязоха на върха в класирането с актив от 31 точки, на две пред втория Манчестър Сити. Форест въпреки това са в другия завършек на таблицата, като остават твърдо на последната 20-та позиция с актив от едвам 9 пункта.

Двубоят стартира стремително за " артилеристите ", които поведоха след по-малко от пет минути игра, когато Габриел Мартинели се разписа с глава след центриране на Букайо Сака.

Крайният излаз от срещата пък бе превдварително решен при започване на второто полувреме, когато два бързи гола на Рийс Нелсън направиха преднината на лондончани класическа.

До края на мача точни за състава на Арсенал бяха още Томас Партей и Мартин Йодегор, които фиксираха крайното 5:0 в интерес на домакините, които се върнаха към успехите, откакто в последните си два дуела приключиха наедно против Саутхямптън и позволиха проваляне от ПСВ Айндховен.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР