Отборът на Арсенал подготвя нова оферта за крилото на Лийдс

...
Отборът на Арсенал подготвя нова оферта за крилото на Лийдс
Коментари Харесай

Арсенал подготвя нова оферта за звездата на Лийдс идната седмица

Отборът на Арсенал приготвя нова оферта за крилото на Лийдс Юнайтед Рафиня, откакто първичното им предложение от към 35 милиона евро беше отхвърлено. На „ Емиратс “ обае имат вяра, че 25-годишният бразилец желае да се причисли към тях на фона на интереса към него от страна на Барселона, Челси и Тотнъм, написа „ Daily Mail “.

Първоначалната им оферта, за която се счита, че е била от чисти към 35 милиона евро плюс още към 12 милиона в бонуси, беше отхвърлена предходната седмица, само че „ артилеристите “ възнамеряват да пратят ново предложение, с което да се приближат до сумата от 60 милиона евро с вярата, че това ще задоволи клуба от „ Еланд Роуд “. Очаква се това да се случи през идната седмица.

Смята се, че Лийдс прави оценка звездата си на 75 милиона евро, само че не желаят да му пречат да напусне, в случай че получат приемлива оферта.

Иначе Арсенал към този момент се контракти с Манчестър Сити за нападателя Габриел Жезус, като техническият шеф на лондончани Еду изглажда персоналните условия с бразилеца преди прехвърлянето да стане факт.

Лондончани също по този начин желаят да привлекат централния бранител Лисандро Мартинес от Аякс, макар че нидерландският клуб отхвърли първичната им оферта от 40 милиона ево на фона на интереса и от страна на Манчестър Юнайтед.

Arsenal 'will step up their pursuit of Raphinha next week with a fresh bid'
— MailOnline Sport (@MailSport)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР