Отборът на Арда преподписва с трима основни футболисти. Това са

...
Отборът на Арда преподписва с трима основни футболисти. Това са
Коментари Харесай

Арда преподписва с трима основни играчи

Отборът на Арда преподписва с трима съществени футболисти. Това са нападателят Иван Коконов, халфът Емил Мартинов и левият бек Александър Георгиев. И на тримата договорите изтичаха през месец юни, само че управлението на кърджалийци е съумяло да ги убеди да ги удължат.

Тримата са съществени фигури в състава на Николай Киров. Те помогнаха доста за достигането до финала за Купата на България, изгубен с 0:1 от ЦСКА, и баража с Черно море за Лигата на конференциите. Двубоят е на „ Арена Арда “ в неделя (30 май) от 19:00 часа.

Коконов пристигна през януари 2019-а, когато тимът бе във Втора лига. Мартинов бе притеглен през лятото на същата година, за дебютното присъединяване на „ сините “ в елита. Георгиев също укрепи Арда през лятото на 2019-а.

Смята се, че и звездата на отбора Спас Делев също е покрай преподписване, само че може и да напусне. Той е в полезрението на клубове от Кувейт и Турция. В контракта на играча има уговорка, че може да си тръгне без пари, в случай че получи оферта, която го удовлетворява.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР