Отборът на Арда Кърджали подписа с двуметровия централен нападател с

...
Отборът на Арда Кърджали подписа с двуметровия централен нападател с
Коментари Харесай

Трансферни бомби в Арда Кърджали

Отборът на Арда Кърджали подписа с двуметровия централен нападател с белгийски паспорт Илиша Сам. Договорът с играча е за две години, оповестиха от клуба.

Игралият във ФК Айндховен мина обстойни медицински прегледи, след което дружно със своя управител и в наличието на президента на Арда Петър Пешев, както и на юрист Радостин Василев от Vasilev & Co. Consulting, футболистът стана част от кърджалийския тим.

Той е на 22 години и е роден в Израел, само че има белгийски паспорт. През последната година е изиграл 33 мача, като е отбелязал 3 гола.

Новакът в Първа лига се укрепи и с още един футболист в лицето на халфа Емил Мартинов. Той подписа контракт за една година.

За последно 27-годишният състезател бе част от азербайджанския Сабаил.

Преди това арменският национал Румян Овсепян също подписа двугодишен контракт с ПФК Арда. До този миг новите попълнения за Арда са още Николай Банков, Венцислав Василев, Александър Георгиев и Дарко Глишич.

Последната контрола на Арда Кърджали е на 28 юни против Славия, като срещата ще се играе от 11:00 часа на стадиона в гр. Разлог.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР