Отборът на АПОЕЛ (Никозия) си тръгна с равенство 2:2 от

...
Отборът на АПОЕЛ (Никозия) си тръгна с равенство 2:2 от
Коментари Харесай

Живко Миланов не влезе за АПОЕЛ при ценно реми като гост в ЛЕ

Отборът на АПОЕЛ (Никозия) си потегли с тъждество 2:2 от гостуването си на Апоел (Беер Шева) в Израел. Срещата бе от третия прелиминарен кръг на Лига Европа, а кипърците записаха на сметката си по никакъв начин нелош турнирен резултат. Българският бранител Живко Миланов остана на пейката за гостите и не влезе в игра.

Тимът от Никозия даже може да съжалява, че не записа победа в този дуел. Гостите поведоха с два гола след точни изстрели на Нино Мораиш в 13-ата минута от дузпа и на Далеторе в 28-ата минута.

Домакините обаче не се предадоха и съумяха да стигнат най-малко до равенството. Огу понижи в 42-ата минута, а Нуакаеме възвърне равенството в 70-ата минута.

АПОЕЛ (Никозия) даже приключи мача в понижен състав, откакто Делаторе получи втори жълт и червен картон в 80-ата минута, само че домакините не съумяха да се възползват и да измъкнат успеха в заключителните минути.

Така АПОЕЛ (Никозия) има леко предимство преди реванша на собствен терен, само че и израелците не трябва да бъдат отписвани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР