Отборът на АПОЕЛ (Никозия) постигна ценна победа с 2:1 като

...
Отборът на АПОЕЛ (Никозия) постигна ценна победа с 2:1 като
Коментари Харесай

Костадинов с жълт картон при победа на АПОЕЛ

Отборът на АПОЕЛ (Никозия) реализира скъпа победа с 2:1 като посетител на Еносис (Паралимини). Двубоят бе от 23-тия кръг на шампионата на Кипър. Цял мач за гостите записа българският национал Георги Костадинов, макар че получи жълт картон в средата на първото полувреме.

Иначе АПОЕЛ поведе с гол на някогашния нападател на Манчестър Юнайтед Федерико Македа в 29-ата минута. Италианецът се разписа с глава след центриране от фаул ва наказателното поле.

В 61-вата минута гостите удвоиха преднината си с попадение на Ел Фарду Бен, който бе изведен в наказателното поле и с мощен шут заби топката под напречната греда.

Почетният гол за домакините осъществя Марсио Фернандеш, който се възползва от неточност в защитата на противника, лиши топката и стреля във вратата за 1:2.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
С тази победа АПОЕЛ резервира 2-рото си място в класирането с 52 точки и 2 по-малко от водача АЕК (Ларнака). Паралимини остава на 11-ото място със 17 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР