Отборът на Англия постигна победа с 2:0 над действащия шампион

...
Отборът на Англия постигна победа с 2:0 над действащия шампион
Коментари Харесай

Англия победи шампиона Германия и се класира за 1/4-финалите на Евро 2023 по футбол за младежи до 21 години

Отборът на Англия реализира победа с 2:0 над настоящия първенец Германия в дуел от последния трети дуел на група C от европейското състезание по футбол за младежи до 21 години.

„ Трите лъва “ откриха резултата на стадион „ Батуми Арена “ в едноименния грузински град още в четвъртата минута, когато Джейкъб Рамзи пусна дълъг извеждащ пас зад центъра на терена сред бранителите Мартон Дардай и Ян Бисек към Камерън Арчър, който с едно допиране си поведе топката в наказателното поле на Бундестима и с акуратен изстрел се разписа в долния ляв ъгъл на стража Ноа Атуболу.

Селекцията на Лий Карсли удвои преднината си в 21-ата минута след скоростна контраофанзива. Харви Елиът получи топката в централната част на терена, мина през цялата полувина на Германия и след мощен самостоятелен рейд проби в пеналтерията на символичните посетители. Футболистът на Ливърпул прати за повторно топката в мрежата зад вратаря Атуболу с прецизен изстрел в долния десен ъгъл.

В класирането Англия е водач с цялостен актив от 9 точки, на втората позиция е отборът на Израел с 4 пункта. Третото място е за селекцията на Чехия с три точки, а изненадващо на дъното е Германия с едвам една точка от три изиграни срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР