Отборът на Алавес продължава да показва силни игра и днес

...
Отборът на Алавес продължава да показва силни игра и днес
Коментари Харесай

Алавес пребори Селта

Отборът на Алавес продължава да демонстрира мощни игра и през днешния ден съумя да надиграе с 2:1 гостуващия Селта. Алфонсо Педраса (4) и Мунир Ел Хадади (18) се разписаха за наслада на “Мендисороса”. Яго Аспас върна едно попадение в 90-ата минута. Тимът на Абелардо Фернандес към този момент диша по-спокойна над зоната на изпадащите.

Домакините откриха резултата рано-рано. В четвъртата минута Педраса не съумя да стреля при първия си опит, Мунир засече топката от дребен ъгъл, вратарят някак се оправи с помощта и на гредата, само че топката попадна у Педраса, който единствено я чукна на сантиметри от голлинията - 1:0. Баските стигнаха до ново попадение в 18-ата минута. Ибай Гомес центрира ниско от десния фланг, топката продължи чак до втората греда, откъдето Мунир я насочи в мрежата - 2:0. Гостите от “Балаидос” бяха стъписани и реагираха чак в края на полувремето. В 44-ата Брайс Мендес подаде към Неманя Радоя, който откри тялото на Фернандо Пачеко.

След почивката галиският отбор опита да отвърне на удара. В 65-ата Пионе Систо пропусна отлична опция, откакто самичък против вратаря стреля неопределено. В 76-ата от Селта имаха съществени искания за дузпа против Максимилано Гомес, само че съдията замълча. В 90-ата " небесносините " означиха почетен гол. Яго Аспас направи рейд фронтално към вратата, мушна топката сред краката на Алексис Руано и по-късно стреля надалеч от обсега на вратаря - 2:1. Отиграването беше в действителност от най-висока класа, само че не стигна и за точка.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 22 кръг, събота 3 февруари  Алавес 2:1краен резулат  Селта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР