Отборът на Академик Бултекс 99 вече има заместник-председател. Александър Камарашки

...
Отборът на Академик Бултекс 99 вече има заместник-председател. Александър Камарашки
Коментари Харесай

Бивш юношески национал е новият заместник-председател на Академик Бултекс 99

Отборът на Академик Бултекс 99 към този момент има заместник-председател. Александър Камарашки ще оказва помощ на ръководителя Васил Врачев за по-доброто действие на пловдивския баскетболен клуб и превръщането му в сполучлива и финансово устойчива конструкция. Александър Камарашки има 9-годишен опит в капиталовото банкиране и ръководство на активи (търговия с финансови инструменти). Работил е за Morgan Stanley и AQR Capital. Maгистър е по Приложна математика, а също и бакалавър по Финанси със компетентност Математика и Бизнес Мениджмънт.

Юноша е на баскетболния ЦСКА, играл е за националния тим до 16 години, както и на гимназиално равнище в Съединени американски щати. 2 следващи години е първенец във вътрешното състезание на Kent State University. Има 1 година опит като треньор - доброволец в Kent High School. В момента се образова с FIBA онлайн курсове за състезателен мениджмънт в областа на баскетбола.

" Краткосрочните ни цели са присъединяване в държавните шампионати на тимовете от ДЮШ: U12, U13, U14, U16, U19, както и селекция за професионалния тим за сезон 2020/2021. В дълготраен проект ще се опитаме да надградим организацията на клуба от чудесните основи сложени досега и да го превърнем във финансово устойчива конструкция, както и да въведем съвременна методика за работа в детско-юношеската школа ", декларира Александър Камарашки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР