Отборът на “Левски” чака пачки от ФИФА. Защитникът на “сините”

...
Отборът на “Левски” чака пачки от ФИФА. Защитникът на “сините”
Коментари Харесай

“Левски” чака пачки от ФИФА

Отборът на “Левски” чака пачки от ФИФА. Защитникът на “сините” Холмар Ейолфсон е картотекиран в националния тим на Исландия за идното международно състезание в Русия. А поради уговорката на играчите за Мондиала, международната футболна централа има стратегия, с която се заплащат компенсации на клубните тимове. Всеки отбор получава пари от ФИФА за прекаран ден на шампионата от собствен футболист.

Това е добре пристигнало за “Левски”. Все отново за шампионата в Русия сумата ще бъде 8530 $ дневно. Платежният интервал стартира да тече на 1 юни 2018 година, две седмици преди дуела на откриването сред Русия и Саудитска Арабия, и стопира в деня, в който даденият тим е отстранен. Това значи, че в най-лошия случай Исландия може да отпадне на 26-и юни, когато е последният дуел на отбора в груповата фаза на шампионата. Генерираната сума ще е 221 780 $. От ФИФА прецизират, че парите са брутни и може да бъдат обложени с налози и удръжки.

Освен това, Ейолфсон е показан на международното като футболист на „ Левски “, само че в реалност бранителят е благосъстоятелност на израелския „ Макаби Хайфа “. Той е на „ Герена “ чартърен. Това значи, че може да има и частична делба на сумата, само че сигурно по-голямата част ще е за „ сините “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР