Отбор на русенски полицаи, грижещи за сигурността на жителите на

...
Отбор на русенски полицаи, грижещи за сигурността на жителите на
Коментари Харесай

Органите на реда от Русе с отлични показатели на турнир по лична защита

Отбор на русенски служители на реда, грижещи за сигурността на жителите на крайдунавския град, за следващ път станаха първенци в зонално състезание по Полицейска персонална отбрана в Ловеч. В конкуренцията участваха представители на спортни клубове от ОД Министерство на вътрешните работи от: Плевен, Ловеч, Велико Търново, Габрово, и Русе, както и Зонално жандармерийско ръководство - Плевен и Регионална дирекция „ Гранична полиция “ - Русе.
Служителите на регионалната дирекция се състезаваха с два тима, водени от Станислав Станчев, основен инструктор в русенската регионална дирекция. Безспорен победител стана отборът на „ ОД Министерство на вътрешните работи – Русе І “ в състав Александър Йорданов и Светослав Бодуров, които са актуалните (през 2017 и 2018 г.) национални първенци и трети на международното за 2018 година Вторият русенски тим „ ОДМВР – Русе ІІ “, в състав Милен Атанасов и Теодор Иванов, бяха подгласници на сътрудниците си и завоюваха сребърния орден.
Спортът „ Полицейска персонална отбрана ” е основан за упражняване от чиновниците с полицейски пълномощия и се явява основна част от целия развой на образование в системата на Министерство на вътрешните работи. Дисциплините са с очебийно профилиран темперамент и симулират обстановки, близки до действителните. Независимо, че добитите умения се построяват в един развой, зависещ на спортни правила, нужни са решителни, безкомпромисни и креативен дейности. Постигнатите спортни резултати са индикатор за ниво на професионална подготовка. Целта е създаване и опазване на непрекъснато високо равнище на тренираност на служителите на реда през професионалната им кариера.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР