Отбелязвайки световния месец за борба с рака на гърдата и

...
Отбелязвайки световния месец за борба с рака на гърдата и
Коментари Харесай

Орлин Павлов грейна на списание в борбата срещу рака на гърдата

Отбелязвайки международния месец за битка с рака на гърдата и включвайки се интензивно в борбата против това подло заболяване, списание „ GENICA news “ посвещава няколко страници на тематиката. В октомврийското издание се дава богата информация за скрининга и предварителната защита на рака на гърдата, за стадирането на болестта и опциите за лекуване. По тематиката приказва и началникът на II-ро поделение по гинекология за хирургия на млечната жлеза в Първа профилирана акушерoгинекологична болница „ Света София “ в столицата доктор Тихомир Гемеджиев. Нана Гладуиш споделя по какъв начин нейната фондация „ Една от 8 “ оказва помощ на дами с тази диагноза, а лицето от корицата – известният поп реализатор и артист Орлин Павлов, споделя за какво от няколко години взе участие в акции против това тежко заболяване.
Онкологичната тематика е наранена и от други светила в медицината. Началникът на клиниката по патология в Университетската профилирана болница за интензивно лекуване по онкология в София доцент Свeтлана Бачурска изяснява кои са наложителните профилактични прегледи за предотвратяване от рак на маточната шийка. Началникът на отделението по урология на Университетска профилирана болница за интензивно лекуване по онкология в София доктор Валентин Табаков приказва за рака на простата и за профилактиката против това заболяване.
Дерматологичните проблеми също са наранени в новия брой. Д-р Малена Герговска в детайли изяснява какво съставляват атопичните дерматити и по какъв начин се третират, какви са опциите за предварителна защита на кожни злокачествени формирания и по какъв начин стресът се отразява на кожата.
Акушер-гинекологът доктор Димитър Митев пък показва преимуществата на ендоскопските техники в гинекологията.
Специално за хората, за които спортът е част от живота им или пък се приготвят да стартират дейна физическа интензивност, персоналният треньор Иван Христов издава какви са тайните за реализиране на добра форма.
Списание „ GENICA news “ се популяризира гратис във верига магазини „ Фантастико “. Вземете своя брой в този момент!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР