Отбелязваме 130 години от рождението на Агата Кристи с нов

...
Отбелязваме 130 години от рождението на Агата Кристи с нов
Коментари Харесай

Нова книга от поредицата Мистерии с Агата Кристи излиза на 8 септември

Отбелязваме 130 години от рождението на Агата Кристи с нов разказ, в който тя е основен воин
На 15 септември се навършват 130 години от рождението на Агата Мери Клариса Кристи. Английската писателка е създател на голям брой престъпни разкази, повести, романи и драми. Нейните герои девойка Марпъл, господин Куин, полковник Рейс, Паркър Пайн и несъмнено, белгиецът Еркюл Поаро, са обичани персонажи на генерации читатели.
 Излезе Да се срещнем във Венеция от Барбара Ханей Излезе " Да се срещнем във Венеция " от Барбара Ханей
Една година след трагичната загуба на брачна половинка си Дейзи кани трите им пораснали деца на отмора във Венеция. Ще бъде още веднъж както преди...
По случай годишнината ИК „ Хермес “ ще зарадва феновете й с нов разказ от поредицата „ Мистерии с Агата Кристи “, в който обичаната писателка се оказва основен воин във вълнуващо следствие.
Поредицата е дело на журналиста и публицист Андрю Уилсън. Той е притежател на голям брой награди. Работил е в разнообразни вестници и списания, измежду които са Sunday Times, Observer, Daily Mail, Evening Standard, Independent, Smithsonian и Washington Post.
За първата книга „ Талант за ликвидиране “ Уилсън черпи ентусиазъм от забавен интервал от живота на Агата Кристи – нейното изгубване през зимата на 1926 година В романа си писателят предлага един различен сюжет за разплитането на тази тайнственост.
В „ Друг тип зло “ Кристи влиза в ролята на детектив с доста значима задача. Интригуващият сюжет носи белезите на класическата престъпна литература и сигурно ще се хареса на феновете на жанра и на стила на Агата Кристи, който Уилсън се пробва да възроди.
 Излезе Наръчник по изобразяване на портрети Излезе " Наръчник по изобразяване на портрети "
На портрета не просто виждаме чертите на индивида, а можем да разберем и доста за неговия темперамент, въодушевление или желания. В минал...
През януари 1927 година известната авторка на престъпни романи Агата Кристи се насочва на странствуване до Канарските острови. Идеята е да си отдъхне от напрежението около абсурда с тайнственото й изгубване месец по-рано.
Това, което никой не знае обаче, е, че госпожа Кристи е натоварена със секретна задача от английските разследващи служби. Нейният непосредствен другар – сътрудникът Джон Дейвисън, има потребност от помощта й при разкриването на килъра на негов сътрудник. Главният обвинен е Джерард Гренвил – прочут окултист и ценител на всички колкото красиви, толкоз и отровни растения на остров Тенерифе.
Мистериите обаче стартират още на парахода: пред очите на Агата една млада жена се хвърля от борда и намира гибелта си в студените води на океана. Не след дълго към това привидно явно самоубийство пораждат въпроси. Въпроси за връзки с към този момент осъществени закононарушения и – още по-страшно – идни.
Агата Кристи е по следите на мрачна загадка, която заплашва живота й. Нищо не е такова, каквото наподобява. Злото има доста лица...
 Очаквайте нов сантиментален съспенс от Джейн Ан Кренц Очаквайте нов сантиментален съспенс от Джейн Ан Кренц
Джак Ланкастър е съветник към ФБР. Винаги са го привличали най-заплетените и неразрешени случаи. Оцелял при пожар като дете, той е об...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР