Отбелязва се една година от щурма на Капитолия, при който

...
Отбелязва се една година от щурма на Капитолия, при който
Коментари Харесай

Джо Байдън: Заради голямото его на Тръмп демокрацията в САЩ беше застрашена

Отбелязва се една година от щурма на Капитолия, при който гневни симпатизанти на Доналд Тръмп се пробваха да осуетят узаконяването на изборната победа на президента Джо Байдън.

" Доналд Тръмп сложи своя интерес през този на нацията ". Това съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън по време на речта си във връзка годишнината от трагичните събития. Държавният глава съобщи, че поради огромното си его Тръмп е отказал да одобри изборните резултати и непрестанно е повтарял лъжата, че изборите са били откраднати макар, че десетки съдилища и институции в Съединени американски щати го опровергаха неведнъж.
Година след Капитолия: Либералната народна власт е по-уязвима от всеки път
Точно на 6 януари 2021 година доктор Искрен Иванов, учител по политология в СУ ”Климент Охридски ” и посетител учител в унив...
Прочети повече
Вицепрезидентът Камала Харис от своя страна съобщи, че възстанието е посочило на американците по какъв начин ще наподобява страната, в случай че демокрацията бъде разрушена.

„ На 6 януари всички видяхме по какъв начин би изглеждала нашата нация, в случай че силите, които се стремят да демонтират нашата народна власт, съумеят – беззаконието, насилието, хаоса “, сподели Харис.

„ Екстремистите, които обикаляха тези зали, се стремяха да унищожат освен постройката. Това, което те нападнаха, бяха институциите, полезностите, идеалите, за които генерации американци са се били и са проливали кръв “. 

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР