Отървете се от негативната енергия в дома с този трик!

...
Отървете се от негативната енергия в дома с този трик!
Коментари Харесай

Отървете се от негативната енергия в дома с този трик!

Отървете се от отрицателната сила в дома с този трик!

В предишното на метлите се е приписвало особено сакрално значение.

Силата на тези обекти е в изгонването на злото, неприятностите, неналичието на пари. Има доста способи, посредством които нашите предшественици са употребявали метлите за привличане на благосъстояние и благоденствие в къщата.

Ако чувствате, че в дома ви има напрежение, членовете на фамилията се карат, би трябвало да предприемете дейности. На намаляваща луна, съберете целия отпадък в къщата с метла, като метете към изхода. Когато съберете целия отпадък на вратата, деликатно го сложете в торба и кажете: „ Това зло не ни би трябвало в къщата, върни се, откъдето си пристигнало! “, Изнесете торбата от къщата, без да се обръщате.

Липсва ви шанс? Вземете метлата и отидете в къщата на един сполучлив човек, съберете с метлата в лопатка малко почва с думите “Вземам малко шанс назаем от вас! ”. Оставете тази земя за през нощта в къщата, а на сутринта я изхвърлете.

Кога да метете, тъй че да привлечете пари в къщата? Не метете в понеделник и петък, в неделя – ще имате финансови загуби, безполезни придобивки. Метете във вторник и ще спечелите пари. В сряда – сполучливо ще продадете нещо. В четвъртък – ще се отървете от неналичието на пари. В събота – облага, отворете вратите и прозорците.

Опитайте се да следвате тези препоръки и ще видите по какъв начин ще се промени вашето финансово състояние.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР