Отървете се от болестите с корен от репей, пирей и

...
Отървете се от болестите с корен от репей, пирей и
Коментари Харесай

Отървете се от болестите с корен от репей, пирей и глухарче!

Отървете се от заболяванията с корен от репей, пирей и глухарче!

Коренът от репей лекува всички типове рак. Лекува диабет, бронхит, синузит, ревматизъм, подагра, артрит, остеохондроза, костни фрактури, междупрешленна херния, атеросклероза, ушни болести, хронична коронарна непълнота.

След два до три месеца лекуване с репей, хепатитът изчезва. Коренът от репей лекува чернодробни тумори и даже цироза на черния дроб! Лекува холецистит и бъбречни болести.

Лекува всички кожни болести: изгаряния, възпаления, екземи, трофични язви, косопад, гнойни рани, псориазис, лупус еритематозус и така нататък

Коренът от репей лекува грипа, облекчава температурата.

Пирей – това е бурен, който Господ безусловно ни изпраща под краката, с цел да се лекуваме с него.

Няма нито една градина, в която да не пораства. Няма нито едно заболяване, което да не лекува, започвайки с заболяванията на очите и завършвайки с онкологичните болести.

Възстановява нарушаванията в обмяната на веществата. Настойка и запарка от корен от пирей се употребяват при воднянка, оток от друг генезис, цистит, уринарна инконтиненция, камъни в бъбреците и жлъчния мехур, всички болести на белите дробове, бъбреци, продължителен бронхит, чревни болести, захарен диабет, хипертония.

Коренът от пирей се употребява като аналгетик при подагра, ревматизъм, лумбаго и разнообразни артрити.

Сок и запарка от пресни растения може да се приема през лятото, доста оказват помощ при частична загуба на зрението.

Коренът от пирей лекува остеохондроза, овариална дисфункция при дами, белодробна туберкулоза, ексудативна диатеза, фурункулоза. Няма никакви противопоказания за приемането му.

Коренът се смила на брашно и от него се пече самун. Той е по-здравословен и по-вкусен от пшеницата. От него можете да си извършите кафе.

Корен от глухарче
В началото на пролетта е належащо да се събират листата от глухарче, да се наквасен в солена вода в продължение на два часа, с цел да се отстрани горчивината и да се направи салата. Може да се подготви и чорба от листата, а корените да се изпекат.

Коренът от глухарче лекува злокачествена анемия, рак на стомаха и черния дроб, инфектиране на лимфните възли, диатеза, деформираща артроза, артрит, остеохондроза.

Как да си приготвите лекарство от корените?
Най-ценни са при започване на пролетта, само че можете да ги изкопаете и през есента. Репей – двугодишно растение. Необходимо е да употребявате корените на едногодишнен репей, с млади листа – този корен е доста потребен. Репей със сухи листа и корени към този момент е ненужен.

Една супена лъжица сухи настъргани корени от репей се заливат с две чаши вряла вода. Варете 10 минути. Оставете да престои 2 часа. Прецедете и пийте по половин чаша три пъти дневно 10-15 минути преди хранене.

Можете да пиете примес от корените на репей, пирей и глухарче в равни пропорции или един след различен: една седмица – репей, идната седмица – глухарче, третата седмица – пирей.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР