Отървахме се от призраците. Това заяви старши треньорът на Барселона

...
Отървахме се от призраците. Това заяви старши треньорът на Барселона
Коментари Харесай

Шави: Отървахме се от призраците

Отървахме се от призраците. Това съобщи старши треньорът на Барселона Шави Ернандес след успеха на неговия отбор над Порто с 1:0 в мач от група Н на Шампионската лига.


Напрегнатият дуел в Порто бе извоюван от каталунците след попадение на Феран Торес в добавеното време на първата част. „ Блаугранас “ приключиха срещата с човек по-малко след втория жълт картон на Гави.

„ Липсваше ни успокоение и самообладание, само че това е Европа, това е Порто, посещение, всичко е толкоз, толкоз мъчно “, сподели след мача Шави, за който това бе мач номер 100 отпред на Барса, пред публицистите. Ако приказваме за негативи, то има доста, само че в случай че приказваме за позитиви, те също не малко. Дойдохме с призраци, само че се отървахме от тях. Успяхме да спечелим на открито против един исторически тим “, добави някогашният полузащитник на каталунците.

Барселона води с цялостен актив от шест точки в групата си в опит да избегне трето поредно отпадане преди елиминациите в ШЛ. За последно „ блаугранас “ ликува с трофея през 2015, когато се наложи на финала над Ювентус с 3:1. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР