От защита на устройството до… по-качествени снимки и видеоКалъфът за

...
От защита на устройството до… по-качествени снимки и видеоКалъфът за
Коментари Харесай

Ползите от калъфа за смартфон срещу естетиката

От отбрана на устройството до… по-качествени фотоси и видео

Калъфът за смарт телефон може да наруши истинския дизайн, само че изгодите от него като че ли натежават

Масовото разпространяване на смарт телефоните сътвори предпоставки за голям успореден бизнес с аксесоари за тези устройства. Мнозина консуматори и поклонници на чистия дизайн считат, че един калъф за смарт телефон, да вземем за пример, не би трябвало да скрива външния тип на устройството, да не нарушава истинския дизайн. Но какво пропущат почитателите на „ нудисткото ” потребление на мобилното устройство?

Калъфът за смарт телефон е потребен в доста аспекти, при приложимост на смарт телефона. Ето някои най-полезните благоприятни условия, които дава този необятно употребен аксесоар:

Пом аг а на фотографите

Заснемането и гледането на мобилно видео несъмнено е тест за концентрацията и зрението. Но някои истински калъфи за смарт телефони са снабдени със сгъваеми „ крачета ” и мини стативи, които ще ви оказват помощ да снимате дълготрайно при опазване на идеална устойчивост на обектива. Ако устройството е закрепено на твърда повърхнина, ще имате късмет да извършите първокласни фрагменти.
още по тематиката
С сходно приспособление можете да разнообразите и селфито, като задействате главната камера и таймера за снимане. Освен това смарт телефонът с калъф на крачета е удачно решение и като втори екран, когато се постанова да прибегнете до сходна визуализация.

Предлагат се и специфични калъфи за подвластните от Instagram, които имат контурна подсветка за автопортрети, тъй като нищо не скапва фотосите повече от неприятното осветяване. Атрактивен бонус се явяват самозалепващите се покрития с LED знаци.

Заменя порт монето

Калъфите във тип на „ брошура ” защищават екрана от ключове, монети и други остри предмети. Но в магазините ще намерите калъфи с джобчета на горния похлупак, в които можете да поставите карти и пари и по този начин да си спестите носенето на портмоне.

Калъфът за смарт телефон е комфортно място за карти, пари и… фотоси

Удълж ава „ живота ” на смарт телефона

Няма по какъв начин да забравите външната батерия, преди да тръгнете на отмора или просто на излет през уикенда, в случай че тя постоянно е закрепена на телефона, и това е още една потребна функционалност на калъфа. Неудобството, несъмнено, е че смарт телефонът става по-дебел и би трябвало да се грижите в допълнение за зареждане на външната батерия. Но на какво ли не е кадърен човек за няколко часа повече в обществените мрежи и месинджъри.

Защитава смарт телефона

Това е прост мотив, само че може би точно отбраната от щета е най-полезната функционалност на калъфите. Модата на безрамковите смарт телефони крие риск да получите „ сандвич ” със счупено стъкло от горната страна, вместо крепко устройство, а замяната на екрана е скъпо наслаждение. Правилният калъф ще укрепи ъглите и най-малко с елементи от милиметъра ще „ смъкна ” надолу екрана. Да, това в действителност е ужасна щета за естетиката, само че би трябвало да решите за себе си: дали индивидът е основан за смарт телефона или обратно…

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР