От започването на войната с Украйна Русия понесе много санкции

...
От започването на войната с Украйна Русия понесе много санкции
Коментари Харесай

Ще остане ли във фурбола Роман Абрамович

От започването на войната с Украйна Русия понесе доста наказания в стопански проект. Голяма част от тях засегнаха освен страната, само че и най-богатите хора в нея.

Руските милиардери регистрираха загуби, които все още не е ясно дали ще могат да възвърнат. Роман Абрамович например беше заставен да продаде британския Челси. До договорка към момента не се е стигнало, несъмнено, тъй като обстановката към клуба е комплицирана и се следи от Англия.

Но е реалност, че руснакът желае да се отърве от клуба, в който е налял ужасно доста пари през последните две десетилетия, а при неподходящо стичане на събитията може да се окаже, че почитателите на британския клуб ще са най-ощетени, тъй като Челси може и да банкрутира.

Надяваме се, че всичко ще се развие добре, само че това не пречи на Роман Абрамович да търси ново предизвикателство. Според Fanatik, представени от The Sun, предприемачът не желае да излиза от футболните среди и изследва опциите да закупи различен клуб.

Но този път не от огромните европейски шампионати, а от турското. Информациите и спекулациите сочат, че не е се е ориентирал към някой от огромните грандове в страната, а към застрашения от изпадане Гьозтепе. Положението в клуба не е розово, тъй като се намира в зоната на изпадащите.

Разбира се, не можем да сме изцяло сигурни дали Роман Абрамович има интерес към Гьозтепе, само че не бихме останали ненадейно, в случай че се окаже истина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР