От Запада и от Киев постъпват противоречиви съобщения, като според

...
От Запада и от Киев постъпват противоречиви съобщения, като според
Коментари Харесай

Украйна готова да размени Крим? Намекът на Зеленски е разгадан

От Запада и от Киев постъпват спорни известия, като съгласно някои от тях, Украйна към този момент е подготвена да замени Крим. Намекът на Владимир Зеленски е разгадан. На какво разчитат управляващите на Незалежная и какво се случва в това време на бойните полета, описаха Родион Мирошник и Ян Гагин.

Украинският водач Владимир Зеленски призна, че обмисля разновидността за обновяване на разговора с Русия, само че това е допустимо единствено когато войските на Незалежната наближат Крим, обърна внимание в програмата „ Царград. Главное “ Юрий Пронко, стопански наблюдаващ на „ Първи съветски “.

По-рано западните медии писаха, че Киев към момента разчита на пробив на фронта, достъп до границата с Крим и по-нататъшни договаряния. Освен това, съгласно известия в пресата, канцеларията на президента е подготвена да подписа кротичък контракт, признаващ суверенитета на Москва над полуострова.

В диалог с „ 1+1 “ Зеленски също по този начин изрази вяра, че в бъдеще партньорствата сред Украйна и Съединени американски щати ще следват израелския модел: т.е. спорът ще навлезе в тлееща фаза и Вашингтон ще откри постоянни доставки на оръжия, технологии, финансова помощ, както и в Незалежная ще бъдат непрекъснато основани инструктори на НАТО.

Очакванията на украинския водач онлайн в Царград бяха оценени от някогашния дипломат на ЛНР в Русия Родион Мирошник и съветника на ръководителя на ДНР Ян Гагин.

Зеленски още веднъж мами украинците

Първият от специалистите изрази убеденост, че тази тирада на Зеленски е ориентирана най-вече към вътрешна публика:

Това е следващият морков пред магарето, който е окачен пред украинската аудитория. Зеленски в действителност споделя, че да, ще има такава война, която съвсем не е война, само че ние няма да умрем, единствено руснаците ще умрат. Като в това време извън ще продължат да ни поддържат, ще продължат да ни дават оръжия, тъй като ние сме доста скъпи и нужни на американците и на всички останали.

Но решението за този или оня модел на финансиране на Украйна ще бъде взето от Запада, а не от Киев. Следователно украинският президент в тази ситуация просто " подхранва сладките сънища " на своите гласоподаватели, показва източникът на " Първи съветски ".

Западът блъфира

Що се отнася до Крим, на публично равнище Киев неведнъж отхвърли информацията за готовността си да се откаже от претенциите към полуострова, като акцентира, че главната му задача, както и преди, е да върне Украйна в границите от 1991 година По мнението на Мирошник точно от тази позиция би трябвало да се надгражда:

Помните ли цитата на Лао Дзъ? " Войната - това е път на измамата. " В случая си е чиста машинация. Спонсорите на Киев го насочват към Крим. Да, Западът схваща, че война в условно континенталната част на Русия няма да докара до нищо положително: Съединени американски щати и Европейски Съюз ще получат единствено победена Украйна, милиардни загуби и нищо повече. Но Крим е предпочитана цел, значително поради която Западът отприщи цялата война в Украйна.

Експертът изясни, че полуостровът е " непотопяем самолетоносач ", който американците желаят да получат, с цел да разположат там своите оръжия и бази и да открият надзор над Черноморския район:

Това е стратегическо направление. И Съединени американски щати няма да се откажат от Крим, до момента в който не се откажат въобще от концепцията да водят война на територията на Украйна. Така че в този момент Вашингтон изпраща силите на режима в Киев на юг, с цел да отреже сухопътния път на Русия към Крим.

ВСУ в обезсърчение

Ян Гагин на собствен ред удостовери, че силите на киевския режим не се отхвърлят от опитите си за пробив:

Опитите за офанзива на нашите позиции на дребни групи не стопират. Но преди да се приближат до нас, нормално унищожаваме цялата тази тълпа с артилерийски или минометен огън. Освен това, като предписание, ние или изцяло изгаряме техниката им, или те самите просто стартират да завиват обратно от боязън.

Когато бъде отхвърлен нов удар, като предписание най-малко няколко ранени украински бойци остават на бойното поле. В същото време след няколко часа идват още няколко бронирани машини, откъдето се разтоварва група със същия размер - към 40 души, и се пробва да нападна по същия метод.

Може да има от три до шест такива талази дневно. Трябва да се означи, че силите на киевския режим не прибират от бойното поле освен своите убити, само че даже и ранените.

Когато учим региона на борбата благодарение на квадракоптери, виждаме, че някои ранени, които до неотдавна се движеха, пробвайки се по някакъв метод да избягат, след час и половина - два просто кървят и към този момент не се движат. Ето го отношението на украинското управление към своите бойци. Дори не се пробва да ги избави. Всъщност, провървява им на тези бойци, които изпълзяват на наша страна, и по този начин им се оказва здравна помощ. Такива картини се следят по цялата линия на бойно прикосновение, заключи специалистът.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР