От Ювентус са готови да пожертват трима от настоящите си

...
От Ювентус са готови да пожертват трима от настоящите си
Коментари Харесай

Юве жертва трима от играчите си за Погба, той обаче e най-близо до Реал

От Ювентус са подготвени да пожертват трима от актуалните си футболисти, с цел да подсигурят завръщането на халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба в тима, написа " Гадзета дело спорт ".

Въпреки предстоящото намаляване на цената на французина поради сегашната икономическа рецесия, " бианконерите " ще би трябвало освободят финансови средства за сходен трансфер, счита изданието. Това би могло да стане с продажби на трима играчи. Миралем Пянич е един от спряганите за тази цел, защото Маурицио Сари има негов заместител в лицето на Родриго Бентанкур. Федерико Бернардески през този сезон няма значима роля в състава и след идването на Деян Кулушевски през лятото той също може да си тръгне. Третото упоменато от вестника име е това на Дъглас Коста.

Juventus prepared to sacrifice trio to raise funds needed to prise Pogba away from Man Utd... #MUFC #Juventus https://t.co/X3lYjPANJS
— CaughtOffside (@caughtoffside) April 6, 2020
Въпреки това, в материала се акцентира още, че Реал Мадрид си остава любимец за подписа на Погба. Същото гласи и днешната заглавна страница на AS, съгласно която международният първенец от Мондиал 2018 ще приоритизира оферта от испанския клуб пред завръщане в Юве или нов контракт с Юнайтед. Наскоро пък неговият сътрудник Мино Райола призна, че желае през това лято да докара на " Сантиаго Бернабеу " огромен състезател.

Pogba más cerca
Nuestra portada de hoy, 6 de abril pic.twitter.com/O3dYmNkMII
— Diario AS (@diarioas) April 5, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР