От юни 2008 г. до момента работи в Министерския съвет

...
От юни 2008 г. до момента работи в Министерския съвет
Коментари Харесай

Няма Прошка! Току-Що Уволниха Една От Най-Високопоставените Дами В България!

От юни 2008 година досега работи в Министерския съвет като държавен специалист в дирекция " Централно координационно звено " и началник-отдел в дирекция " Мониторинг на средствата от Европейски Съюз ".

Припомняме, че министър председателят Бойко Борисов посочи като причина за напускането на земеделския министър Румен Порожанов, това че не е освободил от поста Иванка Багдатова - Мизова, чието име бе забъркано към къщите за посетители. Телефонът ѝ беше разгласен в уебсайт за резервации.

Статистиката ще добави първа жена и първи повторил аграрни министър. Статистиката в последна сметка е никому ненужна, значимо е какво ще се свърши, разяснява Радева.

" Нямам къща за посетители. Аз съм си заявила всичко, което би трябвало да се заявява по закон. Влизането ми в политиката беше 2007 година След тази дата съм се въздържала от придобивания, заради чувството, което биха основали, заявила съм си средствата през цялото време. Това е умишлен мой избор ", съобщи министърът на земеделието.

" В множеството къщи за посетители хората работят фамилно, фамилно в региони, подобаващи за този тип активност. При инспекциите субективния асортимент е изключен, става софтуерно. Субективният фактор е единствено, в случай че може да бъде продънен софтуера ", добави тя във връзка на инспекцията, която тече сега.

Новият министър на земеделието разяснява и някои от проблемите в бранша. По думите й казусът при пчеларите е, че не се съблюдават няколко ограничения за отбрана на пчелите - за авансово известяван и за наложителни часови пояси при напръскване с препарати, изясни още министърът.

Десислава Танева удостовери, че се удължава периода за подаване на заявките за подкрепяне с директни заплащания за Кампания 2019 до 23 май в това число, без глоба.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР