От януари 2018 г. Димитринка Раковска пое позицията Мениджър търговски

...
От януари 2018 г. Димитринка Раковска пое позицията Мениджър търговски
Коментари Харесай

Нов мениджър за търговските площи в Colliers

От януари 2018 година Димитринка Раковска пое позицията Мениджър търговски площи в Colliers International . Тя има над 11 години опит в областта на даването на консултантски услуги за търговски площи.

Димитринка Раковска има основна роля в процеса на консултиране на притежателите на едни от най-мащабните планове в България в съответния сегмент на недвижимите парцели. Сред тях са The Mall, Sofia Ring Mall, Grand Mall Varna, Burgas Plaza, Mall Plovdiv, Galleria Burgas, Galleria Stara Zagora, Jumbo Plaza, Retail Park Varna и други. През годините тя е открила постоянни партньорски взаимоотношения с множеството търговски оператори, показани на българския и интернационалния пазар. В портфолиото й са компании от разнообразни промишлености като H&M, Sport Vision, Fit Invest/Benefit Systems, Lagardere, Humanic, Orsay, Okaidi, Andrews, Walltopia, Zora, Sephora, Costa Coffee, банка ДСК, както и доста други.

През годините Димитринка Раковска неколкократно е получавала награди и оценки на Colliers за редица достижения - за съветник с най-високи доходи, за най-вече предложени клиенти, за съветник с най-висока оценка от клиентите на компанията, за най-хубав сътрудник. Има бакалавърска степен по Международни връзки и магистърска по Международни стопански връзки от УНСС.

Colliers International Group Inc. (NASDAQ и TSX: CIGI) е водеща интернационална компания за недвижими парцели с 15,000 чиновници, работещи в 68 страни. Професионалистите в компанията дават цялостен набор от услуги за наематели, притежатели и вложители. Обхватът на обслужване включва стратегическо консултиране при продажба, наем и финансиране на покупко-продажби с имоти; корпоративни решения; ръководство на имоти; ръководство на проекти; съвещания за успеваемост на офиса; оценки и анализи; профилирани проучвания; управническо консултиране.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР