От вторник следобед добре информирани хора ми съобщиха, че Гешев,

...
От вторник следобед добре информирани хора ми съобщиха, че Гешев,
Коментари Харесай

Осман Октай: Гешев готви оставка

От вторник следобяд добре осведомени хора ми оповестиха, че Гешев, вследствие на смяната на геополитическата и политическата обстановка в България, може да подаде оставка. Това сподели политическият анализатор Осман Октай.

" На моята имитация, че до момента в който Гешев не си извърши задачата от мафията да хвърли Борисов в ареста, това не е евентуално да се случи, осведомени хора ме твърдят, че по този начин ще стане ", сподели той.

" ГЕРБ и Движение за права и свободи имат запас да дадат знак на своите структури да поддържат претендент на Демократична България за президент. Ако бях на мястото на Демократична България не бих издигнал кандидатура за президент, а бих работил за мощно показване на парламентарния избор. Вълната, която поддържа президента ще поддържа и " Продължаваме промяната ", което е центристки избор за мощна междинна класа ", предвижда анализаторът.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР