От вторник, 1 декември, трябва да започне дългоочакваното електронно издаване

...
От вторник, 1 декември, трябва да започне дългоочакваното електронно издаване
Коментари Харесай

Започва издаването на е-направления от личните лекари за PCR тестове

От вторник, 1 декември, би трябвало да стартира дълго чаканото електронно издаване на посоки за PCR от персоналните лекари.
По консолидираното на осведомителната система за електронните посоки за PCR проби от персоналните лекари работят 30 компании. „ Възниква един проблем – по какъв начин пациентът, който няма да може да пристигна в кабинета, ще се разпознава, че този ваучър е даден за него. Затова ще настояваме и последните 4 знака от направлението ", сподели пред бТВ общопрактикуващият доктор доктор Николай Брънзалов.
 Тестват за ковид всички задгранични служащи в Малайзия Тестват за ковид всички задгранични служащи в Малайзия
Малайзийските управляващи разпоредиха на всички задгранични служащи мигранти да бъдат тествани за ковид, по отношение на внезапното нарас...
„ С изменението общопрактикуващият доктор преценя нуждата от осъществяване на ВСМДИ " Полимеразна верижна реакция за доказване на COVID-19 ", откакто снема епидемиологична анамнеза и издава направлението при съществуване на най-малко два признака “, се показва в позиция на НЗОК.
През делнични дни у нас се вършат
Прогнозата е, че с опцията персоналните лекари да издават посоки за безвъзмезден тест броят на пробите може да нарасне до 30%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР