От втори опит делото за смъртта на тв журналиста Милен

...
От втори опит делото за смъртта на тв журналиста Милен
Коментари Харесай

Кристиан, който блъсна Милен Цветков: Аз не съм самоубиец, нито ми е безразличен човешкият живот

От втори опит делото за гибелта на тв журналиста Милен Цветков мина и през Върховния касационен съд.

Както Клуб Z писа, заболяване от Коронавирус на Кристиан Николов му попречи да участва на първото съвещание. А той държи да упражнява отбраната си персонално.

До момента две правосъдни инстанции осъдиха младия водач на 9 години затвор за злополуката, при която почина тв журналистът.

И прокуратурата стачкува тази присъда, и защитата я апелира.

" Днес тук няма членове на фамилията на Милен Цветков. Но желая да се извиня.Извинявам се от дъното на душата си! Моля се на Господ душата му да почива в мир ", съобщи Николов пред магистратите. 

" След злополуката направих всичко допустимо да запазя живота му. След 19 април 2020 година моят живот не е същият, както и този на фамилията ми. Аз не съм самоубиец, нито ми е безразлично за човешкия живот, без значение дали за моя, за този на пасажерите, или другите водачи ", сподели още Николов.

Той акцентира, че след случая не е избягал и не се е укрил (това бе и основен миг от пледоариите на отбраната през време на целия развой - както и изказванията, че младежът е опитал да помогне и да даде вода на жертвата, б.р.). И помоли магистратите за благосклонност при установяване на присъдата.

Върховен касационен съд би трябвало да вземе решение по делото до месец, само че срокът е единствено инструктивен. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР