От всичко това, което не може да реализира в обещанията

...
От всичко това, което не може да реализира в обещанията
Коментари Харесай

Телефоните В Централата На Герб Пламнаха, Никой Не Е Подозирал, Че Е Готова Да Стигне До Там! Елена Йончева Нанесе Съкрушителния Удар

" От всичко това, което не може да осъществя в обещанията и уговорките може би, които е поел преди да бъде номиниран за президент. Защото доста са въпросите, които могат да бъдат заложени. Защо той не приказва за Елена Йончева, която беше негов консултант, която апропо се оказа, че е в контакт с един човек, който е от най-близкото обграждане на Цветан Василев, са източвали КТБ и са превеждани и са оперирани избрани милиони на българските данъкоплатци, тъй като ние възстановихме вредите от КТБ ".

Ще потърся своите права в съда за клеветата на Цветан Цветанов, отвърна самата Елена Йончева.

" Г-н Цветанов има опит в разпространение на неистини и клюки, на опетняване. Поради тази причина Европейският съд по правата на индивида е осъдил България над пет пъти - точно заради лъжите, които господин Цветанов изрича през последните години “, акцентира някогашната журналистка.

Тя беше предпазена и от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която съобщи:

" Днес господин Цветанов доста жестоко и голословно атакува Елена Йончева като я упрекна в осъществяване на закононарушение. Искам да заявявам, че Елена има цялостната ни поддръжка. Партията застава зад нея и до последно ще се бори за чистото ѝ име. По-важно е за какво се прави това против Елена Йончева “.

По думите на Нинова това се прави поради нейните дейности и политика по откриване на " една от най-корупционните покупко-продажби на държавното управление – тази с оградата по границата “.

Неотдавна и депутатът от ГЕРБ Делян Добрев нападна Елена Йончева с въпроса:

" Вие г-жо Йончева, ходила ли сте в КТБ? Нали знаете, че има лист, където се откриха и други ваши сътрудници, в този лист вие фигурирате 6 пъти. Визирам сътрудниците от ляво, при вас се получава крадецът вика „ Дръжте крадеца ”.

Той съобщи, че компанията " Авторска телевизия ” на Йончева е направила превод в КТБ в размер на 5000 лв., а въпреки това – валутен превод в размер на 161 000 евро.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР