От всички замесени в клипа най-голяма възможност и желание да

...
От всички замесени в клипа най-голяма възможност и желание да
Коментари Харесай

Адвокатът на момчето-куче: Защо пуснаха Емили, ако избяга?

" От всички забъркани в клипа най-голяма опция и предпочитание да се укрие е Емили - не виждам съображение да бъде освободена под гаранция, само че по този начин е решил съдът ", сподели юрист Димитър Киров, който пази правата на момчето-куче Денислав, с което " инфлуенсърите " се изгавриха в пловдивски мол.

Пловдивският областен съд пусна под гаранция в размер на 1500 лева Даниел Йорданов, прочут с псевдонима Емили Тротинетката. Тротинетката беше задържана дружно с Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, откакто снимаха клип в Пловдив, в който държат момче със специфични потребности вързано на каишка като куче и му подмятат разнообразни предмети.

Все още не е превъзмогнато чувството от този случай - нито от Денислав, нито от фамилията, сподели юристът на унизеното момче Димитър Киров пред Нова тв. По думите му това няма да е къс развой.

Тази мисъл за унижението стои непрекъснато. Събужда се и заспива с нея - дали някой от тази агитка няма да отиде още веднъж при тях. Страхува се физически за себе си при всичките тези юнаци - Куката, Чеченеца... Скоро няма да се превъзмогне този стрес, сподели още Киров.

Според него аргументите за психологичното положение на Тротинетката не са съображение за освобождение под гаранция. И добави, че поръчките, че щяла да се самоубие, показвали какъв брой е права прокуратурата, че от всички забъркани в клипа най-голяма опция и предпочитание да се укрие е Емили. Не виждам съображение да бъде освободена под гаранция, само че по този начин е решил съда, добави Киров. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР