От всички видове , които ще правите през живота си,

...
От всички видове , които ще правите през живота си,
Коментари Харесай

Секс по време на почивка? Мисията възможна!

От всички типове, които ще вършиме през живота си, този по време на почивка има една характерна отличителна линия - вършиме го без напрежение и непотребни грижи. Нарушаването на рутината ви може да разпали пристрастеността. Когато сте на непознато място с непредвидим график, мозъкът ви реагира добре на това, че се настройвате към новата среда.

Пътуването с вашия обичан прави всичко малко по-вълнуващо, в това число това, което се случва в леглото.
Влияние оказва и това, че сте доста по-малко уплашени по време на отмора. Когато сме си вкъщи постоянно се борим със напрежението от работния ден и това убива желанието ни за занимания в леглото. А когато не сте вкъщи можете да се отпуснете и да се отдадете на момента.

Ваканцията подготвя експериментиране на нови неща като пози и даже места. А това е натурален метод да се сближите още повече с колегата си.

И по този начин - отиването на отмора е единствено първата стъпка. Ето какво да извършите по-късно:

Отпуснете се

Релаксацията може да улесни желанието, възбудата, удоволствието и оргазма, до момента в който стресът може да задейства реакцията за битка или бягство, а това пречи на секс уалната функционалност.

Пробвайте разнообразни пози

Разполагате с малко повече време, когато сте на отмора, тъй че за какво да не се отклоните от естествената си рутина в леглото? Ваканцията дава на хората в действителност страхотна опция да опитват с неща, които не вършат вкъщи. Изберете по една нова поза за всеки един ден от почивката.

Правете го, когато ви скимне

Във всекидневието постоянно се постанова да планираме по кое време да вършим секс , поради натоварения ни график. Но когато сме на отмора тези неща не съществуват и това ни разрешава да се насладим един на различен, когато ни се прииска. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР